project: De aanleg van een compost opslag



Op landgoed Djoerang hebben wij een opslag gemaakt voor snoeiafval en voor het maken van compost. Landgoed Djoerang is een particulier beheerd landgoed langs de rivier de Linge in Zoelen. Wij voeren al enige jaren de maai en velwerkzaamheden uit op het landgoed. Op verzoek van de eigenaar hebben we een opslag gemaakt voor de verwerking van snoei- en maai afval. De opslag bestaat uit een vloer van betonplaten. Daarop is een modulair systeem van betonwand elementen gemaakt die verplaatsbaar zijn. Hierdoor kunnen de vakken naar wens van de klant worden aangepast. De opslag bestaat momenteel uit een wand langs twee zijden van de plaat en drie gescheiden vakken voor het maken van compost/opslag. De vakken worden aan de voorzijde afgesloten met houten schotten. De schotten zijn met de hand te verwijderen. De opslag ligt vlak naast de verharde weg zodat er met een vrachtwagen met laadkraan gemakkelijk overbodig snoeiafval kan worden afgevoerd.

Foto's

Projecten    

Contact




Portengen groen


CTL Ch. Portengen