Werkzaamheden

Hier ziet u een overzicht van de verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren.BOOMVERZORGING
Wij verzorgen alle werkzaamheden op het gebied van boomverzorging. U kunt hierbij denken aan; het inrichten/verbeteren van de groeiplaats, begeleidings/vorm snoei, boom veiligheidscontrole en het verwijderen van bomen. Ook met vragen en voor advies kunt u altijd bij ons terecht.

+ Bekijk foto's (5) - Verberg foto's (5)

AANLEG EN ONDERHOUD VAN WATERGANGEN EN VIJVERS
Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van nieuwe en bestaande waterpartijen. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere: baggeren, graven van nieuwe watergangen/vijvers of het verwijderen van waterplanten. Maar ook voor de aanleg van beschoeing en steigers kunt u bij ons terecht. Voor vragen en advies over uw waterpartij kunt u contact met ons opnemen.

+ Bekijk foto's (5) - Verberg foto's (5)

MAAIWERKZAAMHEDEN
Wij zijn gespecialiseerd in het maaien van moeilijk bereikbare / moeilijk begaanbare gebieden. Met onze compact tractor kunnen wij ook op moeilijk begaanbaar terrein en talud's maaien. De tractor heeft een laag eigen gewicht en extra brede banden waardoor hij een geringe bodemdruk heeft. Uitgerust met de klepelmaaier kunnen wij alle gewassen (tot 5 cm. dik) maaien. Onze Amazone profihopper kunnen we inzetten op gazons maar ook op ruigere terreinen. De maaier is uitgerust met een hoogkiepende opvangbak waardoor al het maaisel in een werkgang word opgeruimd. Voor gebieden die niet voor de tractor bereikbaar zijn zetten wij bij voorkeur de ruwterrein maaier of bosmaaier in.

+ Bekijk foto's (5) - Verberg foto's (5)

BOSBOUW
Wij specialiseren ons in "low impact" bosbouw. Dit houdt in dat wij met zo min mogelijk schade aan de omgeving te werk gaan. Door bomen precies te vellen en met licht materieel te werk te gaan, laten wij nagenoeg geen sporen van de werkzaamheden achter.

+ Bekijk foto's (9) - Verberg foto's (9)

AANLEG EN ONDERHOUD VAN PARKEN, BUITENPLAATSEN, LANDGOEDEREN, NATUURGEBIEDEN EN BOSSEN
Onderhoud aan een bosperceel, nieuwe parken aanleggen, het onderhoud van een historische buitenplaats. Voor deze werkzaamheden hebben wij alle kennis en ervaring in huis.

+ Bekijk foto's (6) - Verberg foto's (6)

NATUURONTWIKKELING
Voorbeelden van natuurontwikkeling zijn: het verschralen (plaggen) van percelen, de aanleg van drinkpoelen, het creŽren van "natte natuur" of het aanleggen van bos percelen. Wij kunnen alle werkzaamheden op het gebied van natuurontwikkeling verzorgen.

+ Bekijk foto's (4) - Verberg foto's (4)

Projecten    

Contact
Portengen groen


CTL Ch. Portengen